Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Molnet på himlen

Du är molnet
som skymmer solen
ända sedan du sade att
poesin är själens soptipp

Du ville vara kvick
Det var du stolt över
Du höll fast vid det
Det gör du än idag

Vad mer kan jag säga?
Hade kärleken gjort mig
både blind och döv
eller var jag efterbliven

redan innan du blev min fru?




Fri vers av Horace
Läst 79 gånger
Publicerad 2020-10-05 06:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Horace
Horace