Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

• Sociala poeter?

Vi är sociala och vill tillhöra en grupp, och strävar då efter en livsstil.

Har poeter en speciell livsstil?

logo för Poeten Salvador




Övriga genrer av Poeten Salvador VIP
Läst 175 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-03-07 12:33



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Tveksamt. Alla är egna människor.
2021-03-08
  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP