Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

• Människa

Människan är både god och ond.

Ska poeten vara typisk människa och visa fram både gott och ont, eller bara det goda?

logo för Poeten Salvador




Övriga genrer av Poeten Salvador VIP
Läst 109 gånger
Publicerad 2021-05-08 12:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP