Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Liv

Bokstäverna
som segel
över himlen
orden diffusa
ändå glasklara

Vi finns
i detta liv
vi är
solens strålar
mot alltings hud

Kom låt oss dansa




Fri vers av Fredrik Tufvesson VIP
Läst 138 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-10-01 08:41



Bookmark and Share


  Sommarnattsljus
Oj, så vacker text! Tack!
2020-10-01
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Tufvesson
Fredrik Tufvesson VIP