Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

• Andas

ORDET andlig har med att andas att göra. Att andas är att ta in och ge ut.

Kan en dikt andas och vara andlig?

logo för Poeten Salvador




Övriga genrer av Poeten Salvador VIP
Läst 252 gånger
Publicerad 2021-06-20 11:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP