Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Tema på SkrivarSidan


Oktober

Ursäkta oktober, men jag har aldrig tyckt om dig.
Jag har försökt - det har inte lyckats.
Jag vet inte var jag har dig.
Du är inte vinter och inte höst.
Du är väl mest höst ändå, ofta kall och inte precis gästvänlig.
Jag försöker se med glädje på dig, gå ut och gå i skogen, njuta av naturens vackra färger, till exempel lönnens.
När solen någon gång visar sig ser bladen ut som eld, fast vackrare och utan att sprida värme.
Oktober, du ser till att naturen går till sängs för återhämtning och vila.
Jag tror jag börjar gilla dig!




Prosa (100-ordare) av Cikoria Blå VIP
Läst 186 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-10-01 09:58



Bookmark and Share


  bibbi ahrnstedt
Fint skrivet om oktober, härlig närvaro i texten. Vacker bild
2020-10-01

    Elisabeth Nilsson VIP
Bra skriftat om denna höstmånad, som är som en nyckfull människa. Ömsom varm ömsom kall till sin natur.
2020-10-01
  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP