Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

brödsmulor

Dessa ådringar som går längst med golvet
de som påminner mig om reporna inom

Slita pianotangenter sjuder musik
precis vid mitt öra

Mjukt blir jag vaggad av fyrkantigheten
som utspelas i detta rum

För första gången så ser jag stråkarnas dans
utanför fönstret letar fåglar efter en mening

Uppvaknandet sker plötsligt
och jag slänger mig ur sängen

Det finns inte en tanke
på de brödsmulor som väckte mig

Retsamt håller jag mig på mattan
utan reson finkammar jag skrymslen jag inte sett på år

Ådrar mig förkylningar utan mening
ser risken med det återkommande infektionssjukdomarna
påbörjar processer i rättsfall som redan är avslutade

Det hänger på en skör tråd
jag ser inte ett slut på dessa vakuumdrömmar

Dubbelstaviga djur följer mig genom träskmarker
morgondagg inkapsulerar mitt hår

Dagen står stilla




Fri vers (Fri form) av Struntstrunt VIP
Läst 199 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-10-01 13:17



Bookmark and Share


  danne //
Viljor nas uppvaknade..
gillar den å kan bara hamna där bland vilja att vakna resa på sig uträtta , men det hejdar sig på något sätt...


2020-10-01
  > Nästa text
< Föregående

Struntstrunt VIP