Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skaver


Det skaver i själen precis som det ska
En smärta pulserar som kraften ta
En rastlös oro, en skakig kropp
Ett hjärta som dunkar, ett blodomlopp

Jag ropar i mörkret till lugn och kraft
Jag kämpar med känslor utan rast
Jag vill släppa taget få sinnesro
Jag vill bara leva i tryggat bo

Så når mig lugnet och sinnesro
Så flyktigt är livet där jag lever och bo
Om allt som mig tynger jag släpper dess ok
Och hakar blott av mig alla kravens krok

Jag är jag det enda rätta
Kanske inte det enda och lätta
Jag smeker min själ med ömhetens tillit
Bejakar min strävan och slit




Bunden vers av Jeanne-Marie VIP
Läst 96 gånger
Publicerad 2020-10-01 14:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeanne-Marie
Jeanne-Marie VIP