Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Känslan av att bara kasta sig ut i det okända...


Kastar mig ner i djupet

 

fritt fall

rakt ner

mot botten

 

tyngdlöst svävar jag

kanske är der 10000 m

ner tills jag bottnar

livet passerar revy

och jag studsar

mot gröna växter

som bromsar fallet

landar sen mjukt

i botten (lös) sand

Återigen fast mark

under mina fötter

 




Fri vers av StinaJ VIP
Läst 192 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-10-01 15:58



Bookmark and Share


  AiA Maria den fria
Släppa taget
Kasta sig ut
I det okända
I ögonblicket
fullständigt närvaro

Underbart!

Tack!


2020-10-01

  Solstrale VIP
Som en lösning på gungflyets instabilitet "fast mark" det längtar många efter i dessa tider av oro i världen, inom människan. Tack för en fin illustration i ord!
2020-10-01
  > Nästa text
< Föregående

StinaJ
StinaJ VIP