Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
inspirerad av Kungskobran "Stenansikten"


minerad mark

en konflikthärd sedd
drar andra med sig...

och jag är på minerad mark
när jag tvingas se
mer än jag kan ta hand om...

nu står jag på bättre grund
vill oss mer resonliga

vi har väl inte sett hela kartan
av omöjligt-möjligt
i vårt uppbrusande vredesmod
i vår förtvivlan, i irritation

vill du med mig
finna en plattform
där vi kan vidga vår förståelse
av oss och var och en

jag tror att vi alla
kan umgås igen
med reservation

vill du hålla mig i hand
när jag söker försoning
och fortsatt vänskap?

jag vet nog redan
att du sätter upp en vägg

och jag står med dig
fast jag sörjer

du är i din fulla rätt
du får säga vad du vill
både ja och nej!







Fri vers (Fri form) av Blomma-Stjärna VIP
Läst 165 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2020-10-01 16:02



Bookmark and Share


  lila fjäderblomman VIP
Ah... försoningens väg - den hade varit min väg oxå! Träd försiktigt! Kram
2020-10-02

  Marita Ohlquist VIP
Bra text om att försöka reda ut fnurran på tråden!
2020-10-02

    Lena Staaf VIP
Att hitta något som förenar även om det bara är en liten glimt är det som kan vara nyckeln till att lösa en konflikt. Men först behöver man ta ställning inför sig själv var ens egen gräns går. Tydlighet är viktigt!
2020-10-01

  Kungskobran VIP
Försöka duger men se upp för psykopaten hen är listig och svekfull
Trevligt att vara inspiratör
2020-10-01

  AiA Maria den fria
Tänkvärt!

Att strida är enkelt
Försoning en utmaning

Tack!
2020-10-01

    Elisabeth Nilsson VIP
Smärtsamma ord och meningar om en konflikt som tär. Så svårt när någon fastnar och vänskap kanske förstörs.
2020-10-01
  > Nästa text
< Föregående

Blomma-Stjärna
Blomma-Stjärna VIP