Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När det är över

När det är över
har man slutat kolla snapmap
slutat tolka spotifykonto
slutat vänta på meddelanden

Jag är där nu
är du det med?
nej, förresten
det spelar ingen roll




Fri vers (Fri form) av Vackertass
Läst 190 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-10-01 17:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vackertass