Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Precis så

Som att höra en låt för första gången
och tänka att
det här är fantastiskt

tonerna
texterna
dimensionerna

Aldrig vilja lyssna på nåt annat igen
så känns det
precis så




Fri vers (Fri form) av Vackertass
Läst 249 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-10-01 17:50



Bookmark and Share


  minblekakind VIP
Gillar denna! Jättemycket!
2020-12-02

  bibbi ahrnstedt
Wow, vad härligt
2020-10-05
  > Nästa text
< Föregående

Vackertass