Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Rock´n´roll (fast tvärtom)

Där sitter du
Helt genomskinlig, och jag
orkar inte ens se på
Såna som vi måste stå på tå
För att alla andra ska se
att vi har ingen aning
När vi talar blir det tyst
När vi tystnar går det fort
Mot botten av en inre dialog
Därefter är processen kort
Så, prata dig till toppen
Det är din enda chans
Du ska bli en idiot
För alla och envar
Men flaskorna tar slut
Och kameran släcks ned
Då ska du inte längre kunna
Sluta skratta, hela vägen upp
Ska du inte kunna sluta skratta
Och för varje hejdlös meter
Växer skinnbitarna ihop




Fri vers (Fri form) av Lustverket VIP
Läst 98 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-10-01 19:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lustverket
Lustverket VIP