Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Duellen mellan Trump och Biden var det god konsumentupplysni

Var spektaklet i USA god konsumentupplysning eller inte?
Egentligen var det som tilldrog sig i USA en uppvisning mellan två åldriga alfahannar som inte, enligt mig, bjöd på så värst många debattpoäng. tror inte att så många ändrade uppfattning m. a. a. detta evenemang. I bland var det 3 slipsklädda personer som skulle överrösta varandra så att inte ett vettigt ord kunde höras. Ibland kunde man höra lögnarna beskylla varandra för att ljuga. Där var ett liv och ett kiv kan jag för min inre röst höra.
Jag blev så betagen en gång för amerikanarnas öppna och frimodiga sinne så jag tänkte ge mitt värdpar en komplimang. Jag mumlade en fråga. Du om pratar så bra.Varför blir inte du politiker? Direkt förstod jag att det var definitivt inte den komplimang dom längtat efter. Jag fick omedelbart känslan att jag hade gjort ett klavertramp. Synd att denna sysselsättning skall vara så lågt värderat. USA som skall vara så demokratiskt
Men enligt mig kan en demokrati aldrig bli starkare än dess högste ledare å andra sidan påstås att den som vill bli USAs president måste också vara dess bäste skådespelare. Och politik är i sitt innersta en offentlig verksamhet mellan människor och därmed öppen för allmänhetens recensioner Att Trump betalat mycket lite i federal skatt tycks inte ha berört medelamerikanen särskilt mycket och som Trump påpekade var Biden till stor del själv var ansvarig när skatterna utformades.. En sista elakhet som uttalades så snabb att många nog inte han uppfattade var när Trump kläckte ur sig något i stil med och du (Biden) med din publik på tre personer. För övrigt tycker jag inte att Biden gav ett sådant gaggigt intryck som han utmålats att vara; underligt att så åldriga gentlemän lyckas slå sig fram i detta land som hyllar ungdom som besatta.




Övriga genrer (Essä/Recension) av Sören Turesson VIP
Läst 112 gånger
Publicerad 2020-10-01 19:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sören Turesson
Sören Turesson VIP