Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fader fader

Fader åh fader
masken kan du lägga där
flykten och lättjan

ingen ber dig gå
längre än vi andra går
men fader fader

stå kan du, stå kvar
armslångt från barnet du gjort
bara vara far

Fader fader




Bunden vers (Haiku) av urbanjohanssonwriter VIP
Läst 125 gånger
Publicerad 2020-10-01 21:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

urbanjohanssonwriter
urbanjohanssonwriter VIP