Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dislektikts tal til mej sjelf

ville ett språk
affatisk
du

utsikt som från et fönster
i florrens

öppna
närmande
inte tiga nu

utan patos

ville snälla
du

vänliga ord
satser
som blombuketer

ge henne allt
cheneera ingen
utan at blotta begär

hård var din medlem

slutligen talat
när du hört
hennes röst säja

kom




Fri vers av Horace
Läst 101 gånger
Publicerad 2020-10-01 21:24



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
känsligt och skitroligt om dyslektikerns dilemma
2020-10-21
  > Nästa text
< Föregående

Horace
Horace