Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oeidipi pina

gå inte än
gå aldrig
sa febrig extas

stanna hos mig
sa svettiga ögon
flammor dränkta i var

vi är så nära
själsligt
själsligt
själsligt

tillsammans
själsligt
tillsammans

sa döende läppar
från fadern till sonen

som vände på klacken
och lämnade staden

och sonen som dödats
nu dödade fadern




Fri vers av Horace
Läst 82 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-10-03 01:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Horace
Horace