Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bröder

längtan och tröst
är bröder

välgödda kumpaner
på krokig stig

bugar
och tigger ris

blöter din tröskel
med svett

busar och
ställer ut

invänta dem
värna dem

bär dem en mil
eller två

men
låt dem sedan gå




Fri vers av Horace
Läst 62 gånger
Publicerad 2020-10-04 23:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Horace
Horace