Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sent om natten

rädda mig
ville hon skrika

älska mig
älska mig
skrek hon istället

sedan sänkte hon
rösten, lyssnade
på tystnaden

men kände




Fri vers av Horace
Läst 72 gånger
Publicerad 2020-10-14 00:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Horace
Horace