Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ut och piska visioner


hopp


milda bilder mot dig kall och trind
skinet skjuter klådan varigt sidåt
du kan hålla pusselhörnet i din kind
smarta degar ändras i din nidlåt

jag hade tid att se mig däromkring
du predikade pärlor för en girig kör
gav blinda vinkelns svin en önskering
svinhögt C, durabelt imperfekt gehör

min bhodi känner inga äckel mer
krypen kryper släta runt din sängfot
när solen dör går månen aldrig ner
min husfru reflekterar över drängblot






Fri vers (Fri form) av Joakim P Udd
Läst 121 gånger
Publicerad 2020-10-01 23:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Joakim P Udd
Joakim P Udd