Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fullmåne

Fullmåne fullmåne fullmåne i himlen där
Säg mig vem som sagt allt det här
Att jag inte är värd mitt liv
Att jag gått sönder bit för bit
Säg mig i himlen där

Varför jag aldrig haft mig själv kär
Är det för jag blivit krossad tusen gånger om
Och aldrig litat på nån
Så börjat tveka på mig själv
Att jag inget är värd
Kan de va så

Att mitt liv är ett skämt
Som jag skapat själv
Som jag skrattar iväg
Min självkänsla finns inte här
Så va är det här

Att mitt liv aldrig vart något värt
Men vet du vad mitt liv är värt att leva
Så ställ dig upp igen
Ruska av dig all skam
För du är det vackraste här
Lita på mig
Det finns ingen som dig
Lycklig ska du bli
Nu och då
För alltid





Fri vers (Modernistisk dikt) av Bebyjesus
Läst 123 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-10-02 02:09



Bookmark and Share


  siv birgitta.a. VIP
bra skrivit. tro bara på dig själv, så säger jag till mina barn.eller barn barn . när dom blir besvikna .så har jag tänkt hela livet .när nån varit dum n mot mig tro bara på dig själv min inre styrka,
2020-10-02
  > Nästa text
< Föregående

Bebyjesus
Bebyjesus