Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Höstens harmoni

När vinden sveper in kring knuten
Och höstsolen smeker min kind
En föraning av vad som komma skall
En färgsymfoni i vår natur
Luften så hög och klar
En njutning för kropp och själ
Svampskogen lockar med läckerheter
Dom sista bären kan plockas
Trädgården förbereds inför vintern
Höstpynt plockas fram till dekoration
Äntligen lugn och harmoni




Fri vers av Feliaxel VIP
Läst 189 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2020-10-02 08:13



Bookmark and Share


  bibbi ahrnstedt
Fint, så härligt skrivet om hösten
2020-10-05

  M.Eta
Fina ord om hösten!
2020-10-04

  Sparvögat VIP
Välkommen underbara höst...
Så fint du hyllar dess årstid!
2020-10-02

  Öknens Ros VIP
Fin hyllning till hösten.
2020-10-02

  Marita Ohlquist VIP
Fin hyllning, hösten i ett nötskal!
2020-10-02

  siv birgitta.a. VIP
bra tycker jag
2020-10-02

  Solstrale VIP
Höstpyssel är trevligt! Fint skrivet och inbjudande!
2020-10-02

  ULJO
Hösten bästa årstiden med sina färger och sitt lugn.
2020-10-02

    Elisabeth Nilsson VIP
Härligt diktat om hösten, när lugnet till slut kommer.
2020-10-02
  > Nästa text
< Föregående

Feliaxel
Feliaxel VIP