Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Solstrale...


SKÄNKER PENNAN MIN RÖRELSE III

 

jag möts av en tystnad...

 

frammanar ett vitt ljus 

sinnena gör sig beredda

kreativiteten strömmar 

 

inspirationen rusar fram...

 

kraften inom mig väcks upp

färgerna lockropar i pennspetsen

jag skänker pennan min rörelse

 

arkets blanka blad fylls upp

mjuka runda former skapas

färgkombinationernas djup

 

inspirationen rusar fram... 

 

leendet sprider sig i ansiktet

metodiskt tecknar jag ögonen 

de ser mig och jag möts av dem

 

fantasins oändlighet i mig...

 

timmar läggs till verket ... ...

den färdiga bilden överraskar 

känslorna och sinnena går i vila

 

inspirationen rusar fram och

kreativiteten kommunicerar

jag finns till - jag är levande

 

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av Solstrale VIP
Läst 215 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2021-10-17 23:14



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
S olen här
O slagen du är
L evande bevis
* har vi på det där
* hur Du skriver och
* hur väl vi oss sen lär...
Kan nå´n nå´t annat
än bara hålla Dig kär
och alltid när? Om inte...
Borde de inte ens alls
få lov vistas här...


2021-10-18

  Öknens Ros VIP
Utan kreativitet vissnar vi likt blomman som törstar efter vatten.
2021-10-18

  alicja lappalainen VIP
kreativitet skapar en levande människa.
2021-10-18
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP