Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Solstrale… Akvarell från 1998 detalj ur en större bild "Tiden sätter sina spår"


MOTIV

 

först papper 

sedan pennan

och penslarna

 

sedan vatten

sedan färgen

 

motivet framkallas

i en svepande rörelse

över de fina linjerna

 

en människa föds

ur nästan ingenting

resultatet en akvarell

 

det är gåvan från min fantasi

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av Solstrale VIP
Läst 159 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-10-02 17:33



Bookmark and Share


  M.Eta
Fin!
2020-10-04

  BenGust VIP
Ingen färglös person.
2020-10-04

    Lena Staaf VIP
Fin skapelse!
2020-10-03

  AiA Maria den fria
Fantasin-båvilken gåva!
2020-10-02
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP