Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Närhet

 

 

Att dansa är en bra ursäkt för att komma det andra könet nära, utan att anklagas för att vara otrogen.




Övriga genrer av Öknens Ros VIP
Läst 175 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2020-10-02 13:11



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Inte lätt om man har en otro-gen i sitt DNA.
2020-10-03

    Max Poisé
Haha...exakt!
2020-10-02

  Kungskobran VIP
Det kan bli en dans på rosor
2020-10-02

    Lena Staaf VIP
Jo en del har det som främsta syfte. Andra vill dansa för dansens skull
2020-10-02

  ULJO
Visst. Så kan man också uttrycka det.
2020-10-02

  Marita Ohlquist VIP
Oj, som det kan bli!
2020-10-02

  AiA Maria den fria
Ett sätt att se det...


Själv dansar jag fritt:)

Tack!
2020-10-02

  Feliaxel VIP
Dansa är fantastiskt med rätt partner
2020-10-02

  BenGust VIP
Så kan man också se det.
2020-10-02
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP