Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drabbad



Vågor från ett okänt mörker
förnimbara
som levande drömmar
där förnuftet
övergått i fantasier




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 105 gånger
Publicerad 2020-10-02 13:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP