Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tidens bro

Går över  bron som av kärlekens glitter

låter stegen gå stolt fram

Någon vinkar till dig

Kom hit dansa min sköna i takt

till vattnets fors under bron

Har väntat på dig

Sett dig  i dunkla skenet

se in i mina ögon

Du betyder allt för mig

Tidens bro fångar upp här

en solstråle som ger vackert ljus

Har kommit fram dansar ut över den regnstänkta bron  med deg

skrattar trampar fel bjuder på en öppning i livet

och ger tid  att inte ramla fäster  stegen med dig

Står tilsammans ser ut över havet

Lyckligt lottade  du och jag  står på samma plattform.........




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 93 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-10-02 18:22



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
Värmande och hoppingivande är din vackra dikt. Skön läsning i mörka höstnatten. Tack!
2020-10-15

  Sparvögat VIP
En lycka att ha någon att stå och se ut över havet med...
En dikt full av tillförsikt och kärlek!
2020-10-02
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP