Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Noiselessness just smiles



Those restless


but somewhat silent


shadows turning


sincerity into silence


are stranded here forever



And noiselessness smiles

only speaking

when words can’t




Fri vers (Fri form) av BenGust VIP
Läst 163 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-10-02 19:34



Bookmark and Share


  Solweig Jansson VIP
Tänkvärt och vackert !
2020-10-06

    Lena Staaf VIP
Insiktsfull text.
2020-10-03

  Elinor Sörensson VIP
I really love this!
Wonderful.
2020-10-02

    ej medlem längre
Well spoken! Skuggor som vänder uppriktighet till tysnad är verkligen strandade för alltid. Men tysta leenden kan betyda mycket.
2020-10-02
  > Nästa text
< Föregående

BenGust
BenGust VIP