Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En ton, den tonen

Cellons förväntan
efter hundratusen rep.
En ton. Den tonen!




Bunden vers (Haiku) av urbanjohanssonwriter VIP
Läst 123 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-10-02 21:26



Bookmark and Share


  AiA Maria den fria
Tänkvärt!

Tack!
2020-10-03

  Ulf D VIP
Här ett ögonblick av ljud och då är där Salonens cellokoncert. Fint!
2020-10-02
  > Nästa text
< Föregående

urbanjohanssonwriter
urbanjohanssonwriter VIP