Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Tankar


Öppnade för sommaren

Öppnade för

sommaren

lät solstrålar värma min hud

yr av blomdoftens intensitet

sköra kronbad i min hand

DU i mina tankar

det blir för mycket

saknaden av fågelsång får mig att stanna upp

öppnar för hösten

friskare vindar

disiga andetag

sommarens förmultnande liv

tårar rinner inåt

sväljer sväljer

går in i höstens rike

bland vilande löv

vilande känslor

lugna andetag

 




Fri vers av Maiah VIP
Läst 235 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2020-10-02 22:26



Bookmark and Share


  den nakna poeten
men du vad skönt vackert skrivet vilken känsla du har med pennan om jag får säga så ditt bläck är heligt Bravo !!!
2020-10-05

  Whero
Fantastiskt vacker och talande.
2020-10-05

  Ulf D VIP
"disiga andetag", häftiga ord. 3D väder pratade meterologerna om, dimma, dis och duggregn men hösten är färgrikare som här.

2020-10-02
  > Nästa text
< Föregående

Maiah
Maiah VIP