Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spara min längtan

skönhet
du som sett
mina ögon från
andra sidan

låt bli att bada
naken i min närhet
idag
imorgon

jag säger
skönhet
motvilligt
som om skönhet
vore ett skällsord

som om nakenhet
under en simtur
vore annat
än njutning

ditt namn
vill jag minnas
men ta inte
av dig i min
närhet

förbli




Fri vers av Horace
Läst 57 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-10-03 00:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Horace
Horace