Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kan ske

i allt jag saknar
i världen
ser jag ditt vara

är jag din röst
tyst
tyst

jag vill nudda dig
bara




Fri vers av Horace
Läst 77 gånger
Publicerad 2020-10-03 20:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Horace
Horace