Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Henns ord viskade ännu i mina öron "Bestäm dig för att det går" Så jag gjorde det.


Äntligen

Inatt har jag talat med min son igen
Eller kanske snarare till.

För hans stämband finns ju inte mer
Upplösta i mull precis som han.

Men på nåt sätt fick jag kontakt
och därmed visshet om alla dessa
varför, hur och vad

Ett sista felaktigt val på fyllan - det räcker
Sedan är livet över - på ett par minuter
och ingen faderskärlek i världen kan förindra det

Äntligen fick vi säga våra förlåt och farväl
Och äntligen kan den svarta sorgen vändas
till en stor glädje över att jag
fick

lära känna dig 

min son
Du som fick leva

ett helt liv på bara 17 år

men som du levde!

Som du levde...

Markus
* 1992-12-31 + 2010-10-04
Vila i kärlek, frid och musik

 




Fri vers (Fri form) av Roger VIP
Läst 301 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-10-03 06:49



Bookmark and Share


  bibbi ahrnstedt
En mycket vacker hyllning till en son, skönt att ni kunde säga förlåt och farväl. Jag sänder varma tankar
2020-11-15

    ej medlem längre
Jaa...vad går att tillägga invid något som är så vackert?!

Så fint
2020-10-04

  Nanna X
Jättefin hyllning. Klart man kan prata med dem på andra sidan, krävs bara lite extra krafter. Jag skrev nyss en låt till min far som gick bort i julas, ska försöka spela in den i morgon.
2020-10-03
  > Nästa text
< Föregående

Roger
Roger VIP