Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bruket


Hetta
glöd
skaparkraft

Skörhet
formad med
fast hand
och andetag

Glasklar
att bruka

Till vardag
som fest




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 80 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-10-03 08:05



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
En bild av skapelseprocessen. Jag tänker på glasblåsning som en jämförelse.
2020-10-03
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP