Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Med hisnande blick

Tungt hänger himlen

över storskogskolorit

Blicken hisnande




Bunden vers (Haiku) av Elinor Sörensson VIP
Läst 121 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2020-10-03 09:29



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Vida vyers blues. Både fascination och melankoli. Fint foto.
2020-10-03

  Kajan VIP
Stor-skogskänsla, och bilden är mycket fin.
2020-10-03
  > Nästa text
< Föregående

Elinor Sörensson
Elinor Sörensson VIP