Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Terapi



Erotiska minnen

Impulser utifrån

Telepatisk kärlek

Mediala frekvenser

Krav och skulder

Betydelselösa lögner

Allt för inget




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 197 gånger
Publicerad 2020-10-03 11:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP