Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Öm mor

Det finns en mor
i oss alla
som ömt vill kyssa god natt
till alla sköra tankar
som vill väcka liv
i alla gömda tårar
ömt torka bort

det finns en amma
i oss alla
som fått till låns
lånade människor
som inte var våra
offervilligt delat med
till bortskämda djur

så finns det ett barn
i oss alla
som söker efter sinnlighet
att få omslutas
av ett beständigt ankare

ute skriker kajor
jag vet att jag inte drömmer




Fri vers av Karin Jungå c/o Vemod VIP
Läst 142 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-10-04 12:20



Bookmark and Share


  Annie b'larsson VIP
Ännu en text av dig som jag tycker mycket om, för att den kommer nära. . för att den handlar om viktiga saker..
2020-10-09

  Lustverket VIP
Fin! Oväntad avslutning. Dubbeltydigt, eftersom jag tror att om man vet att man inte drömmer, då är man egentligen inte så säker på om man drömmer. Förresten, spelar det nån roll? :p
2020-10-06

  SatansSon VIP
jag är nog mer barn.
2020-10-04
  > Nästa text
< Föregående

Karin Jungå c/o Vemod
Karin Jungå c/o Vemod VIP