Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Beroende vs medberoende

Vissa är beroende av alkohol
Eller shopping
Jag är beroende av dina känslor
När jag möter dig tankar jag fullt
Och inte bara dina känslor
Allas känslor
Allas känslor från människor jag möter
Mina känslor blir en spegel
Mina känslor är inte mina känslor
Jag får dem av andra

Nu har jag gett mig ut på jakt
Jakt efter vem jag är
Jakt efter mina känslor

Jag ska inte längre bli onykter av dina känslor
Jag ska bli nykter på mina egna

Det måste gå




Fri vers (Prosapoesi) av Mackan 1966 VIP
Läst 143 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-10-03 14:18



Bookmark and Share


  danne //
Väldigt närgången text , en nakenhet att börja någonstans .. man öppnar upp sig .. ? För världen utanför? Ja det är en bra text som släpper fram tankar även hos mig som läser den hoppas fler kanske får lite vibbar å tankar ...
2020-10-03
  > Nästa text
< Föregående

Mackan 1966 VIP