Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Tävling - Min FAQ

Jag håller på med en FAQ ( Frequently Asked Questions) till min websajt www.tomaskarlsson.com

Nu har jag en tävling. Alla som vill delta i tävlingen får skicka in en egen fråga som kommentar här eller som ett mejl till adressen tomas.karlsson@pp.inet.fi

Bland alla som deltar kommer jag att lotta ut ett pris. Jag kommer också att ta med de frågor jag tycker är bäst i min FAQ. Den som skickat in den i min mening bästa frågan kommer också att få ett pris. Priserna är en valfri bok – antingen ”Kokelimoj” eller ”Strumpdockor är vi allihopa”.

Så, det är bara att ta en funderare och skicka in en fråga. Om du vill kan du läsa min FAQ sådan som den är idag: www.tomaskarlsson.com/faq så kanske du får idéer. Du kan vinna en av mina böcker och det kan hända att just din fråga och svaret på den kommer med i min FAQ!




Övriga genrer (Essä/Recension) av Tomas Karlsson VIP
Läst 376 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-10-03 15:09



Bookmark and Share


  Kale Ripoff
Vill du nämna ämnen du inte skriver om och av vilka orsaker?
2020-10-05

  Kungskobran VIP
Varför fins jag till?
2020-10-04

  Språk, hjärna!
Vad är din syn på egenutgivning kontra förlagsutgivning? Fördelar och nackdelar.
2020-10-03

  Solstrale VIP
Under 70-talet var barnprogrammen sådana att vissa menar att dem fått psykiska men för livet av dem. Många är det därför som talar med uppspärrade ögon om trasdockor, strumpgubbar och manicker som poppar upp ur golvet. Dock är det inte många som beklagat sig över 80-talets barnprogram! Varför?
2020-10-03
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP