Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SAMLINGSPUNKT - tanka

På svarta åkern

tjugo svanar har samkväm

pickar i jorden

flaxar ilsket med vingar

mot oinbjudna gäster

 




Bunden vers (Tanka) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 198 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2020-10-05 18:26



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Det gäller då att ha huvudet på skaft!
2020-10-06

  ULJO
Inte omtyckta av alla. Men jag gillar
2020-10-06

  Kajan VIP
Kontrastrik höstbild; fina svanar med stora själar,och temperament!
2020-10-06

  M.Eta
Fåglar är intressanta att studera!
2020-10-06

  Niliboy
Samkväm, hi hi!
2020-10-06

  Feliaxel VIP
Händer mycket när fåglarna samlas
2020-10-06

    Lena Staaf VIP
Bild - ljust, mörkt
Rörelse - flaxandet
Energi - samkvämet, vakandet mot inkräktarna
2020-10-06

  AiA Maria den fria
”Målande”


Tack!
2020-10-05

  Marita Ohlquist VIP
Nu samlas dom på åkrarna och det är intressant att studera deras beteende mellan dom som tillhör gruppen och de andra.
2020-10-05
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP