Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


mycket nu


Alltför


Nu är det mycket
som händer i världen

Presidenter blir sjuka
personer blir skjutna

vägar rasar
och floder svämmar över

Hyran har gått upp
och där

fick sexhundra gå från Volvo

Du har slutat jobba
och vi har all tid i världen
att göra vad vi vill

Det är mycket nu

Alltför




Fri vers av stormengudrun VIP
Läst 218 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-10-04 11:03



Bookmark and Share


  bibbi ahrnstedt
fint skrivet om vår tid nu
2020-10-04
  > Nästa text
< Föregående

stormengudrun
stormengudrun VIP