Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Regndikt


Molnen
blundar grå

och himlen är
en slät mur
utan spricka

En dag att
tända brasan

Gissa gåtor

Och kanske om
andan faller på

Skriva
en regndikt till dig




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 137 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2020-10-04 09:03



Bookmark and Share


    Max Poisé
Temat bland dikterna just nu när höstregnet gör sig påmind. Du fångar det superbt...
2020-10-04

    ej medlem längre
Så skönt lägger sig regnets mjuka matta och kokongen av värme och höstmys du skapar.
2020-10-04

    Lena Staaf VIP
Här fångar du det sköna höstmyset!
2020-10-04
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP