Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


818.ANYTHING FOR POWER!

centrum av kvicksilver _ förskjutning _
#IT KNOW´s SOMETHING/we don't.#
förutser inte blockering i röret...
*
dessa hala spår - #red smoke
looks like chemicals#
korroderar densitet av heta gropar...
*
i dem - O!hur undergivet /hen-nes utseende _
#SUPER AIRBRUSHED!#
dödar - *ANYTHING FOR POWER!*
_utan att blinka_
*
i mitten av prickarna öpppnar =MERCURY=
käÄäääken - #ITS ENTITLEMENT...FAR too
much!!#körs vattenfall _ kaskad in _ is going
#down# in history!*




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Lollitta VIP
Läst 184 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-10-04 09:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lollitta
Lollitta VIP