Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Regn

Jag hör det regnar
ser droppar på fönsterglas
letar fram stövlar




Bunden vers (Haiku) av Cikoria Blå VIP
Läst 112 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-10-04 11:39



Bookmark and Share


    Max Poisé
ett blött konstaterande:-)
2020-10-04
  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP