Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in
 

Hur man gör en pomelo korrekt?

 

De går inte till predikstolen ...pomelon

... Människor som har vägrat eller vägrar kontakt med gudomligheten i livet, de som har förnekat Gud, de som har valt att avsluta sina egna dagar, eftersom självmord anses vara den tolfte och högsta graden av synd. O dopade döda barn eller avbrutna barn kommer inte att tas upp till minnesmärket. Det är inte bra att ha människor som hanterar häxeri, spådom, förtrollning, som är en del av religiösa sekter, som har försvunnit, men det finns ingen säkerhet att de också är döda. Det är mycket synd att försöka skriva eller skriva ditt namn på ljuden, på kyrkans klockans tunga eller på andra föremål för tillbedjan, med tanken att dina önskemål uppfylls. Det här är ockulta metoder som inte innehåller något kristen. Hur man gör en pomelo korrekt. Vet du vad regeln är?

 

Känna till?

Närvaro vid helig mässa är obligatorisk för alla kristna. Och i kortet för kyrkans gudstjänster är det den nuvarande plikten att nämna de som har övergått till de eviga. Och be för hälsan och välbefinnandet för dem som fortfarande lever. Det är så varje troende tar till kyrkan en pomelo eller en akatis för livet minst en gång i sitt liv.

 

 

Vilken pomelon

Pomelon betyder listan över namnen på de som somnat. Eller av de levande människorna vi vill att vi ska nämnas i liturgikortet. Både levande och sovande nämns vid den heliga mässan. Det är därför det finns två listor med pomelon, en tillägnad levande, en till döda.

När den heliga smörjningen firas tas den bara med de levande, som i akatistens tjänst.

 

Vid minnesgudstjänster går han bara till begravningen med namnen på den avlidne. Präster säger att det är bra för en pomelo att hålla så många människor som möjligt. Från nära familjemedlemmar till fattiga, ensamma själar. Endast dopnamnet, inte släktnamnet, smeknamn eller smekningar anges i pomelon. Det är bra att nämna fattiga själar. Och att passera pomelon så många människor som han inte har någon att nämna.

 

Som fader Cleopatra sa, ”om du gör det, mor, pomelon för dem döda , sätt i liturgin en eller två fattiga människor eller en änka som hon inte har någon att nämna, och den stackars kvinnan dog. Det är en stor allmosa. Detta kallas andlig allmosa. Det är större än när du ger en man ett plagg eller mat, att du hjälper honom bortom, för alltid. ” Så här sätter du ihop en för användning.

 

Hur man gör en pomelo korrekt?

Enligt kyrkotraditionen måste listan över namn som nämns i minnesmärket börja med prästen som döpte dig, med den som gifte dig, följt av familjens präst, faddrar, faddrar, farföräldrar, föräldrar, bröder och systrar, svärföräldrar, svåger, personen som ber, mannen eller hustrun och barnen, bruden och brudgummen, dopföräldrarna, mostrarna, farbröderna, kusiner, vänner, nära och kära.

 

 

Beställningen respekteras också när det gäller minnesmärken för de döda, i slutet kan namnen på de personer som inte har någon att nämna anges. Vid liturgin, minnesmärket eller akatisten skrivs två separata pomelnices, en för de levande och en för de döda. En bra kristen kommer att be för alla, för alla syndares frälsning, även för de som stigmatiseras av samhället, oavsett om de sympatiserar med honom eller inte. För kärleken till nästa är kärnan i den kristna tron.
Fri vers (Prosapoesi) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 81 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-10-04 13:43Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP