Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspiration. Diktsamlingen Labyrinten av Inger Kristensen


Labyrinten

Jag sökte efter lyckan
trodde den fanns där inne
gick längre och längre in
nu hittar jag inte ut

Labyrinten har slukat mig
sitter i dess mitt
ett epicentrum utan mening
hjälp mig ut den som kan






Fri vers (Fri form) av Kungskobran VIP
Läst 132 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2020-10-04 18:41



Bookmark and Share


  Lottie Ålhed VIP
Tänkvärt,vackert. Applåd.
2020-10-06

  bibbi ahrnstedt
Vilken frustration bra tänkt
2020-10-05

  Marita Ohlquist VIP
Vemodigt om att söka lyckan och inte finna den.
2020-10-05

  Öknens Ros VIP
Ett sökande utan mål och mening.
2020-10-05

  Roger VIP
Stilfulla strofer. Den ofta fruktlösa jakten efter lycka kan verklige leda till motsatsen
2020-10-04
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP