Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


kom på mig själv idag att precis vilja ringa till min mamma och fråga om nån svamp, men det gick ju inte. #fuckcancer Denna målning är en önskan om det jag kanske, omöjligen kunde


Vill/porträtt

Låt din längtan svälla,
Bli till morgonrodnad och land.

Bygg den med penslar, klä den
i färger med din hand,

Låt sedan mod ditin,
där sol i färger lägger tid

Du är den enda som kan fånga
Genom vilja din inre frid.
*

 




Bunden vers (Rim) av Yrre VIP
Läst 116 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-10-04 21:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP