Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hösten

 

Trädens gröna blad byter färg

gula , orange , röda 

skogens mossa lyser mörkt grön 

bruna hattar lite här och där 

haren skuttar fram över stock och sten 

dovhjorten brölar i fjärran 

 

Älgen faller för jägarens bössas skott 

hackspettens vassa näbb 

trummar mot stammen i jakt efter mat 

fru solstråle på jakt efter Karljohansvamp 

I frysen hon dom lägga 

för att sen under vintern sin mage mätta 

 

Lingon så röda 

blir till saft och sylt 

att under vintern sig väl ska smaka 

 

 




Fri vers (Fri form) av Mr_Solstråle
Läst 222 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-10-04 21:41



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Denna har du verkligen fått till! Tror du kan börja skriva igen och bara låta orden rinna på! :) bra jobbat! :)
2020-10-05
  > Nästa text
< Föregående

Mr_Solstråle
Mr_Solstråle