Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tänk.

Tänk så liten man är
Som en droppe i havet
Som ett barr från en tall
En sten på strandkanten..
Men tänk så stor kraft vi alla bär
Som Atlas bär upp vårt klot
Och så livgivande vi är
För den som håller oss kär.




Fri vers (Fri form) av Nicke Pistol VIP
Läst 77 gånger
Publicerad 2020-10-04 23:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nicke Pistol
Nicke Pistol VIP