Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Existens



En evigt
flödande tid
i en främmande värld
Där slarv är ett tillstånd
av likgiltighet
Makt är kontroll
av ordning
Vilket styr
de sociala systemen




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 125 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-10-05 01:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP